Tuesday, December 22, 2015

4 Musim Kan Ku Rindu

Spring

Summer

Autumn

Winter

Lokasi pemandangan kat atas adalah di lorong di mana rumah sewa kami tinggal sekarang. Pokok dalam gambar sebelah kiri tu pokok cherry blossom, one of my favourites especially during spring. Sayangnya aku tak berkesempatan nak snap photo untuk autumn masa daun pokok tengah sarat dengan warna kuning dan jingga keemasan.

Skang ni selalu terasa sayu bila tengok pemandangan kat sini di mana-mana. Sangat terasa masa kami di sini kian singkat bila sibuk dengan PhD. Syukur Allah beri nikmat pada kami merasa kehidupan di sini biar waktu susah dan senang kerana segalanya adalah pelajaran, pengalaman dan kenangan yang sangat bermakna untuk kami sekeluarga. 

1 comment:

Sweetie said...

Saya yang cuma tinggal sebulan saja pun terasa sayu bila membelek kembali gambar-gambar waktu di sana. Dua kali ke Sheffield dapat merasa dan bermain snow dan melihat rose berkembang cantik di Bakewell masa summer..