Monday, January 21, 2013

3 Fasa

Without snow

Light snow

Heavy snow

Foto di atas aku snap dari tingkap bilik study, tingkat atas rumah kami. Gambar pertama masa autumn yang lepas, antara minggu awal kami dok Sheffield. Gambar kedua plak aku ambik last week n the final one just last morning. Subhanallah.

Oh, hari ni tak ke universiti sebab sejuk sangat nak tunggu bas. Bawah 0 darjah celsius oooo.....So, study kat umah je la. Tapi esok tetap kena gi universiti sebab ada 2 seminar kena attend.

4 comments:

cik z said...

seronoknya, teringin nak main salji

Naflyna said...

Carilah peluang zana utk dpt tgk salji. Masa 1st time aku tengok dan rasa salji turun rs takjub sgt. Tp perasaan aku yg sbenarnya susah nak digambarkan dengan kata-kata. Kalaulah korang pon ada kat sini syoknya dpt main sledging sama-sama n pastu pekena kopi atau teh panas. Perghhhh...

Anonymous said...

Bestnya,memberi motivasi untuk saya ikut jejak senior smbung di obersea gak.Amin

Naflyna said...

Inshaa Allah. Semoga Allah permudahkan segala urusan. Best main salji..... :)